Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Mehmet Ali AYDIN


BUNLARIN ADAMLIĞI BU KADAR

BUNLARIN ADAMLIĞI BU KADAR



Bilmiyorum farkında mısınız, ülkemizde belli bir kesim var, işi gücü din adamları, imamlar, dindarlar ve inananlar.
Bu dengesizlerden gün geçmeden biri çıkar bir mevzu bulur ve İslama ve Müslümanlara hakaretler yağdırır, iftiralar atar.
Biri çıkar "devlet bu kadar imam atayacağına ilim adamı yetiştirseydi, bu virüse çara bulurdu" gibi zırvalar kusar. Utanmaz adam mevcut bilim adamların virüse çare buldu da imamlar onun buluşunu mu engelledi.
Bu zavallılardan birisi de bu gün sosyal medyada yer alan bir karikatürle, Müslümanları aşağılayan ve onları beyinsiz olmakla itham eden bir karikatür paylaştı.
Enver Ayseven denilen bu densiz, hakkında " halkın bir kesiminin inançlarını ve manevi değerlerini aşağılamak ve hakaret etmekten" soruşturma açılınca sosyal medya hesabını kapatıp kayıplara karışmış. Maden sibobun yemiyordu niye paylaştın be adamım.
Madem bi heriflik ettin paylaştın, niye arkasında duramadın, çıksaydın herif gibi yaptığın ahlaksızlığın ve terbiyesizliğin arkasında dursaydın.
Ne diyeyim, ben senin ve senin gibilerin ........
Hakaret etsen bunlara yapılan hakaret yazık. Kendin inanmayabilirsin, dinsiz de olabilirsin, biz sana karışıyor muyuz? Bırak sende bize karışma. İstemiyorsan bizden uzaklaş, Senin gibi düşünen bazıları gibi git sevdiğin insanların bulunduğu bir ülkeye, oradan doğup büyüdüğü ve sonrada sattığı ülkesi hakkında havlayan arkadaşlarınla takıl gitsin!