Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Hüsnü YÜCEL


HELAL SÜT MESELESİ

HELAL SÜT MESELESİ


Demek ki her şey helal süt ile ilgili imiş. Eğer mayanız temiz ve sütünüz helal ise, helal olsun sana. Sağlık Bakanından bahsedeceğim bu gün. Bu ne vakarlık? Bu ne adam gibi adamlık? Bu ne görev aşkı? Hele hele ilk ölüm vakasını verirken kelimeler boğazında düğümlenerek” Bir hastamı kaybettim” açıklaması her şeyi anlatmıyor mu? Kendi vatandaşını kendine emanet görerek sahiplenme duygusu öyle kelimeler ile izah edilecek gibi hiç değil. Bir çok insanlıktan nasibini almayanlar bunu anlayamazlar. Bu duygu ancak bu duyguları gözleri kan çanağına dönünceye kadar önce halkını düşünen bir devlet adamı duruşunu herkesin anlamasını da beklemeyin sakın. Bu duruş, bu vakar, bu adamlık ancak yaptığı görevi yalnız Allah rızası için yapanlara nasip olur.

İlk günden itibaren bu acımasız süreci en iyi şekilde yürüten Bakanımıza ülke genelinde sahip çıkılırken yine her zaman ki gibi sadece muhalif olmak için çıkan cılız sese de kulak asmayın sakın. Onlar her zaman ki gibi her şeye karşı çıkma hastalığının yanında bir de hasetlik ve sera nöbeti ile karşı karşıya kalmış azınlıklardır. Sosyal medya maymunları hükümetin bu başarısından sadece deliye dönmüş şizofreniye yakalanmış insan bile diyemeyeceğim yaratıklardır. Bu maymunların sosyal medyadaki yazışmaları ve yok efendim ölü sayısı gizleniyormuş gibi serzenişlerinin tek bir sebebi var. O da ölü sayısı fazla çıksın ki, def çalalım ve göbek atalım. Ölü sayısı ne kadar fazla olursa hükümet yıpranacak ve Tayyip Erdoğan gidecek. Onların dertleri Ak Parti de değil. Sadece Tayyip Erdoğan. Son genel seçimlerde Ak Parti ve MHP nin dışında bütün partiler bir araya gelip HDP nin PKK nın önünde oy dilenmediler mi? PKK ile beraber olmadılar mı? Bu ihanete çakma ülkücüler de sessiz kalarak İstanbul ve diğer büyük illerde aynı saflarda saf tutmadılar mı? Sizi gidi çakmalar sizi. Biz sizi çok iy takip ediyoruz çok. Susuyorsak edebimizden susuyoruz. Sizin kimler ile kucak kucağa olduğunuzu bilmiyor muyuz zannediyorsunuz. Her şeyin bir zamanı var. Zamanı ve zemini gelince tek tek hepinizi ifşa etmek de boynumun borcu olsun.

Konumuza dönelim. Helal süt emmiş Sayın Bakanım biz sizden razıyız. Neden yazıma helal süt emmiş başlığı ile başladım biliyor musunuz? Bu parti içinden öyle helal süt emmemişler çıktı ki, onlara her şey haram olsun. BUNLARIN KİMLER OLDUĞUNU BİLİYORSUNUZ.