Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Hüsnü YÜCEL


HİLMİ GÜLER

HİLMİ GÜLER


 

Hilmi Güler sözü demiştim ve söz yerine getirildi. Bugün Bedensel Engelliler Basket Takımından bahsetmek istiyorum. Daha önce Altınordu Belediyesi himayesinde iken Yönetim Kurulu Başkanlığı ve yöneticiliği de yaptığım takım şu anda süper ligde oynuyor. Son yerel seçimlerden sonra Büyükşehir Belediyesi himayelerinde süper ligde mücadelesini sürdürüyor.

Takımın süper lige kadar yükselmesinde büyük emeği olan insanlar var. Takım ve Belediye Yönetimi bütün zorluklara rağmen bu günlere taşıdı. Ama diğer takımların bir çoğu Büyükşehir Belediyelerinin himayelerinde oynadıkları için biz rekabet gücünü gittikçe kaybettiğimizden biz de aynı yolu tercih etmek istedik. Son yönetim kurulunda bulunmama rağmen yönetimdeki arkadaşlarımızın talebi ile bu süreçte ben de bulundum.

Takımımızın Büyükşehir Belediyesine geçmesi için Sayın Başkanımızı ziyaret ettik. Takımın bugüne kadar geliş sürecini anlattık. Büyükşehir bünyesine geçmesinin avantajlarını kendilerine ilettik. Sayın Başkanımızın seçimlerden önce takımımıza moral katkısını da bildiğimizden ve maçlarımızı takip etmesinden bu himayeye hayır demeyeceğini biliyorduk. Neticede Sayın Başkanımız bize söz verdi ve gerekli talimatları da vererek bu süreç başladı.

Ama öyle bir talihsiz ve hiç hak etmediğimiz bir karalama ile karşılaştık ki, bu sürecin içinde yer alanlara  şahsen ben hakkımı asla helal etmiyorum. Biz yönetim ve üyeler olarak bu takım için her fedakarlığı yaptık. Teferruata girmek şık olmaz. Bunu en iyi bilen Teknik Direktörümüz ve Takım Kaptanımız olmasına rağmen, en büyük vefasızlık kendilerinden geldi.

Takımın Büyükşehir Belediyesine devri belli bir süreç gerektiğinden bu arkadaşlar sosyal medyada bizlere veryansın ettiler. Takımın ortada kaldığını ve verilen sözlerin yerine getirilmediğini yazarak çizerek bizleri çok kırdılar.Ben  her defasında sakin olmalarını ve Hilmi Güler söz verdi ise yerine getirilecek diye yazmama rağmen hiç sabır göstermediler.

Üstüne üstlük bir de kulüpte görevli arkadaşımızı darp ettiler. Bugüne kadar özür bekledik ama bu da olmadı. Biz bütün bunların hiç birini hak etmedik. Bu vesile ile Sayın Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizi mahcup etmediniz. Bütün bunlara rağmen Teknik Direktör ve Takım Kaptanının dışında bütün sporcularımızın her zaman yanındayız. Başarılar inşallah.