Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Mustafa KÖKSAL


KADES VE İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI

KADES VE İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI


 

Nedir?

Gecikmişte olsa onca cana mal olmuşta olsa bugünlerde hatırlandığı için teşekkür ediyorum. Koca diye, aşık diye töre diye masumların canlarını alan, bu ipi idamı hak etmeyen şerefsizler için bu konu gündemde ise İç İşleri Bakanlığına, Emniyete teşekkürler, iktidara bunca can almadan önce yapılsa da o masumlar ölmese idi kırgınlığım olsa da yine bravo...

Şimdi akıllı telefon kullanan kadınların IOS ve Android marketlerden indirebileceği "kadın acil destek uygulaması" ve aile içi ve kadına olan şiddet olaylarındaki mağduriyet içinde kadınlar ve mağdurlar "cihaz konum bilgisini açıp bir tuşla; "112/155/156 ACİL ÇAĞRI merkezlerine ulaşım sağlamaları yapılmalı ki devriye gelebilsin.

Şiddet gören insanlara, barınma yeri, geçici ki bu yanlış niye geçici olsun maddi yardım, psikolojik destek hizmeti, geçici koruma desteği, iş yeri değişimi, kreş ücreti, tapu kütüğüne şerh koyulması, kimliklerinin,bilğilerinin hayati tehlikesi varsa değişimi, geçici koruma altına alınma, ki bunca masum koca, ağbi ve diğer sebepten ölenlerin kanı ne olacak, geride kalan bebeler, çocuklar ne olacak?

Teşekkür ederken İç İşleri Bakanlığımıza ve benim için önemli olan Emniyetimize geç kalınmış bir adım olduğu için bin kez teşekkürler.

Ölen bacı, ana, eşlere Rabbim en güzel yerinde cennetinde yer nasip eyleye...