Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Mustafa KÖKSAL


KENT KONSEYİ

KENT KONSEYİ



Sizler bu ilin elit isimlerisiniz, Ordu Kent Konseyi, bu ilin konseyi gerçekten özel isimler ama seçildiğinizden beri aylar geçti.

Sokaklarda çocuk mızıkacılar, sanatçı minikler üstte yok ayakta yok soğuklarda kaldırımlarda müzik çalan bebeler, işsiz okumuş insanlar boşta gezen üniversiteler, boş insanlar ile dolmuş belediyeler, hakkı olan değil fikri olanın önde gittiği adiliyet yoksunluğunun sesi olması gereken kent konseyinin bugünlerde işi o kadar çok ki.

Hilmi Abi bir yanda, Vali bey bir yanda, Aşkın bey bir yanda, sessiz kent konseyimiz ise bir yanda ama Ordu’da eğitim dipte, spor dipte, aile birlikteliği, komşuluk dipte, arkadaşlık, güven, saygı dipte, yetenekler, akıl bağlı kursta, özel derslerde, insan havasız, güvensiz, bir kimlik bir siyasi inançsızlık, okumayan, sorgulamayan gençlik..
Her yer kırık dökük, ortalık otopark çöplüğü oluyor, intizam nizam şaştı. Sahilde otopark, içeride otopark. Nerede semt sahaları nere?
Futbol takımları bile umurda değil iken bu ile katkı ne olabilir ise sayın Ömer başkan lütfen açın artık bu ilin beyin kapılarını ve “gelin bize” sloganı ile çoğalsın Ordu’da işler..
Hala biz 2020’de neyi konuşuyoruz? Üstelik Kent konseyi ile.