Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Mustafa KÖKSAL


ORDU İMAM HATİP LİSESİ


Voleybol takımı. İmrenilerek bakılacak, destek olunacak vede korunacak bir spor harikası.

Hayatımın en güzel yıllarını Ordu İmam Hatip Lisesinde çok özel çok değerli müdür ve öğretmenler ile geçirdim.

Tercübemin mimarları onlar.

Orada Almanca dersi yapmadım yalnızca, bir çok ışığı da Ordu ilinde spor dünyası içine attım .

Çok yetenekli oyuncular buldum, "Serkan buldum Kaleci oldu, İbrahim buldum, Ali Can buldum, Üzeyir buldum, Sarı Ali buldum, kaleci Apo buldum, İmdat buldum ,Recep Aydın buldum, Erol Eren buldum, Tahsin’di, Serdal’dı, Nizam’dı Hasan, Serdar,  Mehmetler buldum...

Bugünde Harun İlker ve Yalçın Gürsoy hocalarım Ordu İmam Hatip Okulunu 2012 den beri iki milli çıkarmış bu kulübü ellerinde taşıyorlar.

Hemde onca başarısı 16 branşta başarısı olan bu takımı, hemde takımı ile gurur duymanın tadını bilmeyen idareye rağmen o benim can parem Ordu İmam Hatip Lisesinin bu takımına önce sayın Valim, sonra Hilmi Güler başkanım vede öncelikle onca bütceyi devletten alan diyanet sahip çıkmalı.

Sizleri kutlarım hocalarım.

Bundan 30 yıl önce ben çakal çıkmazda bu uşaklara ışık olmak için uğraştım bugün sizler bu okulun gençlerine vede takımına yıldız olmak için koşuyorsunuz.

Allah koşunu za güç versin, sabır versin. Zor bir yerden girmişsiniz olaya.. Yalnız vede sahipsiz..

Bence ey İmam Hatip Okulum, benim o takımıma şampiyonlarıma sahip çıkan müdürlerim, yardımcılarım. Sizlerin Allah ayaklarınıza taş değdirmesin. Çok fazla yanımda oldunuz, çok kahrımı deliliklerimi çektiniz. Hakkınızı helal edin.

Başarılar beyler.