Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Mustafa KÖKSAL


REKLAM

REKLAM


 

 

Reklam gırıla, elinde cep telefonu selfi peşinde, imkanı olan şunu yaptı, ihtiyacı olanlara bunu verdi, aş arabası kurdu, yemek dağıtıyor, falancıya yardım, şu kadar garibe yardım, selfi, resim, reklam ve şu mübarek günde ne büyük iş etmişler.

Vay ki vay!

 

Garibe iki pide almış, erzak vermiş, çocuğuna enteri almışya, yazık mübarek günler yaptığı yardımın selfisinde olanlar nasıl bir mide siniz?

 

Nasıl iki ayaklı şeytani düşüncedesiniz bu mübarek anlarda?.

 

Hayrı yap, ver, doyur bunun resmi ne ya?

 

Allah’ım bugünlerde garibe o yoksula, aç olana kim yardım ediyorsa, tek bilensin, görensin onlardan Allah razı olsun, çoğalsın, böyle elinde telefon ile, falancıya şunu verdi kurum, bunu verdi soytarılığın da olanları da hidayete erdir.

 

Belediye aş evi de kurar, yardım da eder, garibe de koşar, yoksulu en hücra da olsa da bulmak zorunda da bunun resmini Ordu bilmek zorunda mı?

 

Ramazan ve bu zor günlerde sokaklarda reklam için koşanlar bilin ki cehennem bastığınız her yerde.

 

Kimse yoksulun, garibin,i htiyacı olanın boğazını, göz yaşlarını reklamına alet etmesin, resimleyip gurur ile oynamasın. Sayın yetkililer yine olmadı, bide 50 kuruş ucuzlamasına gerek yoktu ucuzladı denilince millet sevindi, sandıki halkın yanında başkan, pide 2 lira 3 lira oldu. Bırakın düzeltmesin fırıncılar estediği bozulmasın pidenin 3 lira 5 lira daha yakışıklı ,böyle kalsın be!

 

Nasıl olsa makamların, koltuklardaki insanların derdi çok ama yok, maaşta iyi, geçimde. Allah bu yoksullara koşan onca bilinmeyen Allah dostlarını artırsın. Onlar olmasa ne olurdu bu insanlık, düşünmek istemiyorum.

 

Allahu ekber!

 

Yalnız o.