Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Mustafa KÖKSAL


SOKAKLAR CIVIL CIVIL ÖLÜME MENDİL SALLIYOR

SOKAKLAR CIVIL CIVIL ÖLÜME MENDİL SALLIYOR


 

 

Ne güzel AVM tabutları önünde cıvıl cıvıl insanlar, nasılda mesafesiz, nasılda seviyesiz, nasılda vurdum duymaz bir sürü insan seli caddede, laubali bir şekilde yan yana gülüp oynayan kardeşler, evlatlar, amcalar dedeler bu nasıl bir ihanettir o doktorlara, hemşirelere o bakana bunca uğraşa tekme atanlar ölüm size yakışır mı da burada böylesiniz?

 

Bu nasıl bir fedakarlık sadakat, bugün onca emeği çöpe atan insan seli bilerek mi yaptınız da bunca basit işin içine ettiniz.

 

Koşarak mağazasındaki mallarım ucuz diye bağıran bir yere on binlerce insan kucak kucağa corona dansı yapıyor, ucuzlayan mala balık istifi dalmak hangi beynin ürünü?

Çocuğunuz, eşiniz, babanız anneniz var be canlar.

 

Bunca yapılan hizmeti, o doktor, sağlıkçı, hemşirelerin hakkını,Tv deki doktorların cümlelerine kurşun sıkanlar, bu sizin yüzünüzden geleceğimizin kararması olacak, güneş tutulması.

 

Kal be kardeşim EV de KAL....

 

Bakın ben diyorum ki Beimsport için yürekleri incinen komite sizde uzun uzun bakın takımlarımızdaki sporcu pozitiflerine.

 

Lütfen lig oynanmamış olsun, düşen çıkan olmasın, yeniden başlar bu işler düzelince.

 

İnsan hayatı Beimsport kadarda mı yok bu ülkede, ey o ucuzluktaki giyimlere koşanlar dikkatli olun koşamayacağınız günlerinize kapı açmış olmayın.

 

EVDE OL, DİKKATLİ OL, SAĞLIK LI OL.