Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Hüsnü YÜCEL


YPG BİZE Mİ SALDIRACAK


Diyenler vardı hani? Demek ki bırakın bize saldırmayı, beşikteki çocuklarımızı nokta atışlar ile hedef alıyorlar. HDP yi anlıyoruz da, diğer YPG seviciler, PKK seviciler size sormak istiyorum. Nasıl bu kadar akıl tutulmasının esiri oldunuz da,  bu tür açıklamalar yapabiliyorsunuz? Siyasi rant uğruna, başlattığınız ortaklık bozulmasın diye ülkemizin bekasını tehdit eden bu kalleş plana alet olabiliyorsunuz? Allahtan İYİ PARTİ yavaş yavaş bu ihanetin bir parçası olmayacağız demeçleri vermeye başladı.

Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Bu ülke şehit kanları ile sulanarak bu günlere geldi. Siyaset bir ülkenin yönetimine talip olmak için bir araçtır, asla bir amaç değildir. Bütün dünya ülkemize göz dikerken, daha fazla birli ve beraberliğe ihtiyacımız varken, nasıl oluyor da hala siyaset ile ülke sevgisini birbirine karıştırıyoruz?

Dün akşam milli takımımız Fransa ile berabere kalınca Fransızlar asker selamını sansürlediler. Bundan çıkaracak çok dersimiz var. Fransa hükümeti Türkiye’yi hiçbir zaman sevmedi. Diğer Avrupa ülkeleri gibi, ABD gibi. Bu devlet politikaları. Ama sporda bile milli konularda top yekün ülkelerinin yanında olabiliyorlar. Biz neden ülkemiz söz konusu olunca bir ve beraber olamıyoruz? Neden bu kadar milli ve manevi değerlerimizi unuttuk? Daha doğrusu bize ne oldu?

Almanya’da Türk futbolcumuz asker selamını paylaştı ve onların ikazını dinlemedi diye sözleşmesi feshedildi. Medeni ve demokrat dediğimiz Avrupa bu işte. Söz konusu Türkiye düşmanlığı olunca beraberce susuyorlar. Hiçbir Alman bu nasıl demokrasi diye tepki koyamıyor, koymuyor. Avrupa’da yıllarca yaşamış biri olarak Avrupa’dan bunu zaten beklemiyorum. Bilhassa onların BİLD GAZETESİ var. Per gün Türk düşmanlığını yaydığı için Almanlar gerçekleri göremiyorlar. Ama en fazla da okunan bu gazete.

Yapmamız gereken ve son günlerdeki milli gelişmelerden alacağımız çok büyük ders var. Artık ülke menfaatleri ile siyasi rant hesaplarını karıştırmayalım. Demek ki YPG bize saldırabiliyormuş. Bunu aslında siz de biliyordunuz. Türkiye savaş yapmıyor. Türkiye mili sınırlarını tehdit eden terör unsurlarına karşı bir operasyon yapıyor. Önce bunu kabul edin. Daha sonra da bu terör unsurları ile aynı safta olmaktan vazgeçin. VAZGEÇİN VAZ. MİLLET HER ŞEYİN FARKINDA .