Herkes ,her an, her dakika, her saniye beraber olduğu birinin, ondan ayrıldıktan sonra sırlarını herkesle meze etmesi; onun ne kadar şerefsiz olduğu nu gösterir.
Dünya malı ve para servet için kimselere eğilme, onurun ile ol, hep şerefine sadık ol, ben asla kimseye bu yaşıma kadar eğilmedik, ceketimi layık olan haricinde kitlemedim.
Onurumuzla görev yaptık ve şükür onurumuzla yaşadım. Eğer cesaret akıldan ise cesaret olur. Yoksa bilmedense cehalettir. Zaten her büyük servetin arkasında bin bir soru olur. Beni hep iyi bildiğim yanılttı kötü sandıklarımsa değil.
Ben para ile adam olmadım, zaten her parası olanda adam yerine koymadım. Mesafeler olana daha iyi, gereksiz neleri yaşamamak için. Arkadan konuşanlara bakılmaz, kurt olan eğer çakal ise o hep ulur zaten.