Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

101 YAŞINDA!

101 YAŞINDA!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, partinin 101. kuruluş yıl dönümü ve 9 Eylül İzmir’in Kurtuluş Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürsoy, CHP'nin Türkiye’nin kurtuluş ve kuruluş mücadelesine önderlik eden bir parti olarak 101 yıldır halkın yanında olduğunu belirterek, bu anlamlı günün Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğine yön vereceğini vurguladı.

Başkan Gürsoy, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"101 YILDIR DİMDİK AYAKTA”

"Cumhuriyet Halk Partisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran, cumhuriyetin temel değerlerini yaşatan ve halkın her daim güvendiği bir siyasi parti olarak, 101 yıldır dimdik ayakta. Bugün, İzmir’in kurtuluş günü olan 9 Eylül'de, cumhuriyeti kuran ulu çınarımızın 101. yaşını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. İzmir’in kurtuluşu, ülkemizin bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğu gibi, CHP’nin kuruluşu da Türkiye’nin aydınlık yarınları için atılan en büyük adımdır. CHP, bu ülkenin kurtuluş mücadelesinin öncüsü olduğu gibi, Türkiye'nin geleceğini inşa etme sorumluluğunu da taşımaya devam edecektir” şeklinde konuştu. 

"BÜYÜK BİR COŞKU VE GURURLA KUTLUYORUZ"

Bulut Gürsoy, CHP'nin gençlerle ve halkla omuz omuza yürümeye devam ettiğini belirterek, "Partimizin bu onurlu yıl dönümü vesilesiyle, gençlik kollarımızla birlikte sokaklarımızı, caddelerimizi bayraklarla ve afişlerle süslüyoruz. 9 Eylül’de, hem İzmir’in kurtuluşunun hem de Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. CHP, Türkiye'nin birinci partisi olarak milletimizin gücünden aldığı destekle yoluna kararlılıkla devam edecektir" ifadelerini kullandı.

"NİCE YILLARA TÜRKİYE’NİN BİRİNCİ PARTİSİ"

Başkan Gürsoy, CHP'nin Türkiye'nin en köklü ve en güçlü partisi olarak, her zaman halkın umudu ve güvencesi olduğunu vurgulayarak, "Cumhuriyet Halk Partisi, 101 yıllık birikimiyle Türkiye'nin geleceğini aydınlatmaya devam edecektir. Nice yıllara, Türkiye'nin birinci partisi Cumhuriyet Halk Partisi!" dedi. 

Haber Merkezi

 



  • Perşembe 23 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 24.1 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 23.3 ° / 14.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı