Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

13'Ü UZMAN 25 DOKTOR ATANDI

13

108. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası münhal kadrolar açıklandı. Buna göre Ordu'da görev yapmak üzere, 13 uzman hekim, 12 pratisyen hekim olmak üzere, toplam 25 hekim ataması yapılacak.

Ordu İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün, yapılacak atamalarla sağlık hizmetlerindeki uzman hekim eksikliğinin büyük oranda giderileceğini söyledi.

İl Sağlık Müdürü Tüzün, “İlimize daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunumu anlamında Bakanlığımızdan talep ettiğimiz branşlarda ilimize münhal kadro açılmasına öncülük eden, Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca başta olmak üzere, emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım. Yeni atamaların İlimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kadroların dağılımı ile ilgili de bilgi veren Tüzün, “Aybastı Devlet Hastanesine acil tıp ve kadın doğum uzmanı, Gölköy Devlet Hastanesine acil tıp uzmanı, Ulubey İlçe Devlet Hastanesine aile hekimliği uzmanı, Korgan Devlet Hastanesine anestezi ve reanimasyon uzmanı, Fatsa Devlet Hastanesine çocuk sağlığı ve hastalıkları ile ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı, Ünye Devlet Hastanesine enfeksiyon hastalıkları ve nöroloji uzmanı, Ordu Devlet Hastanesine gastroenteroloji, hematoloji ve klinik nörofizyoloji uzmanı, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesine nefroloji branşlarında uzman hekim atanacağını söyleyerek, ayrıca Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine eş durumu mazereti nedeniyle çocuk sağlığı ve hastalıkları branşında bir atama yapıldığını” belirtti.

Haber Merkezi

 



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu