Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

19 EYLÜL’DEN ALTAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

19 EYLÜL’DEN ALTAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Selman Altaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ve Dernek üyeleri, AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Altınordu İlçe Başkanlığına atanan Selman Altaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten dolayı basın mensuplarına Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen’e ve basın mensuplarına teşekkür eden AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Selman Altaş, “Amacımız huzurlu ve uyumlu bir Ordu oluşturmak. Tabi bunun önemli mihenk taşlarından bir tanesi de basınımız. Basın olmadan bizim ne yaptıklarımızı ne de yapacaklarımızı seçmenimize ulaşma anlamında hem doğru iletişim hem doğru aktarım noktasında zorlanırız. Sizlerin destekleriyle daha güzel günlere ilerleyeceğiz.” Dedi.

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ise ziyarette yaptığı konuşmada, “Ordu’da yerel basınımız  hem yerel hem ulusal anlamda yayın yaparak güçlü konumunu Türkiye genelinde kabul ettirmiş durumda. Tabi bunda siyasi partilerimizin, sivil toplum örgütlerimizin de katkısı var. Bizi en çok memnun eden siyasette yönetici kadrolarının gençleşmiş olmasıdır.” İfadelerine yer verdi. Haber Merkezi



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı