Tarih: 18.10.2024 15:58

19 İLÇEDE YENİ TRAFİK DÜZENLEMELERİ YAPILACAK

Facebook Twitter Linked-in

Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ekim Ayı Olağan toplantısı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının koordinasyonunda düzenlenen UKOME toplantısı Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda 19 ilçeden gelen raporlar görüşülerek karara bağlandı.

ŞEHİR HASTANESİ İÇİN TOPLU TAŞIMA GÜZERGÂHI BELİRLENDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanvekili Celal Tezcan, Başkanlığında gerçekleştirilen UKOME toplantısında, Altınordu ilçesinde yapımı devam eden 1200 yataklı şehir hastanesi için toplu taşıma güzergâhı belirlenmesi ile ilgili komisyon raporu görüşülerek karara bağlandı. Komisyon kararına göre şehir içinden üniversiteye giden toplu taşıma araçlarına şehir hastanesinden yeni güzergâhlar belirlenecek.

KUZEY YILDIZI TEKNESİNE YEN GÜZERGÂHI BELİRLENDİ

Gerçekleştirilen toplantıda, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından Ordu turizmine kazandırılan Kuzey Yıldızı teknesi için yeni güzergâh belirlenmesi ile ilgili komisyon kararı oylanarak kabul edildi. Kuzey Yıldızı teknesi daha önce Altınordu, Fatsa, Perşembe ve Ünye ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlara Ordu’yu denizden seyretme imkânı sunuyordu. Yapılan düzenleme ile Kuzey Yıldızı teknesinin Altınordu’da daha fazla noktalara demir atması karara bağlandı

İLÇELERDE TRAFİK DÜZENLEMESİ YAPILACAK

Toplantıda Altınordu, Ünye, Fatsa, Ulubey, İkizce ve Aybastı ilçelerinde muhtelif cadde ve sokaklarda trafik düzenlemesi yapılması kararı alındı.

67 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan Başkanlığında, komisyon üyesi kurum ve paydaş kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda 67 gündem maddesi görüşüldü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —