Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN TOPLANTI

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN TOPLANTI

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Müdürlük idarecileri ile toplantıda buluştu.

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılarımız ve Müdürlüğümüzde göreve başlayan Şube Müdürleri ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; 2020-2021 eğitim öğretim yılı için okulların eğitime hazır hale getirilmesi konusunda yapılan ve planlanan çalışmalar değerlendirilirken, Müdürlükte göreve başlayan Şube Müdürlerine görev yapacakları birimlerle ilgili görev dağılımı yapıldı.

Toplantıda, ayrıca yaz okulunda planlanan çalışmalar, uzaktan eğitim sürecinin değerlendirilmesi,  ilçelerimizin öğretmen ihtiyacı, okullarımızın akıllı tahta kullanım durumu, okullarda bulunan kütüphanelerin daha etkin ve verimli kullanılması, zümre öğretmenler kurulu toplantılarında gündeme alınması gereken hususlar, proje çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlar, istatistiki bilgilerin toplanması, güncellenmesi ve paylaşılması konularına değinildi. Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli