Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

2023’E HIZLI GİRDİ!

2023’E HIZLI GİRDİ!

Gülyalı Belediyesi 2023’e hızlı girdi.

Gülyalı Belediyesi 2023 yılına hizmette hızlı bir giriş yaparak beton yol çalışmalarının startını verdi. Geride kalan 3,5 yılda 16,5 km beton yol çalışması gerçekleştirildiğini belirten Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Son olarak Ambarcılı mahallesi Dua Ayşe sokakta gerçekleştirilen beton yol çalışmasıyla vatandaşlarımızın yol hasretine son verdik” dedi. 

“13 MAHALLEMİZİN ULAŞIM SORUNLARINI ORTADAN KALDIRIYORUZ”

Ulaşım hizmetlerinin kesintisiz ve programlı bir şekilde sürdüğünü ifade eden Başkan Tepe, “13 mahallemizin sorunlarının bilincinde olarak çözüm odaklı çalışmalar yürütüyoruz. Kırsal mahallelerimizde beton yol çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Vatandaşlarımızın ayaklarını çamurdan, hanelerini tozdan kurtarıyoruz. Yeni yılda da vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeyi, hizmetlerimizle yüzlerini güldürmeyi sürdüreceğiz. Ambarcılı mahallemizle birlikte bu yılın startını verdik. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.  

SON OLARAK AMBARCILI MAHALLESİNDE BETON YOL SEVİNCİ YAŞANDI

2023 yılına hizmette hızlı bir giriş yapan Gülyalı Belediyesi, Ambarcılı mahallesi Dua Ayşe sokakta başlattığı beton yol çalışmalarını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu. Yıllardır ulaşım alt yapılarının konforlu bir hâle getirilmesini bekleyen vatandaşlar, gerçekleştirilen çalışma için Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye teşekkür ettiler. 

Haber: Müberna AVCI

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli