Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

37. OKUL PROTOKOLÜ İMZALANDI

37. OKUL PROTOKOLÜ İMZALANDI

37. OKUL PROTOKOLÜ İMZALANDI

Eğitime bir katkı da Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasından geldi.

 

Fatsa ilçesinde, Fatsa Sanayi ve Ticaret Odası (FATSO) tarafından 8 derslikli Özel Eğitim Uygulama Okulu yaptırılacak.

 

Fatsa Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığı tarafından 1. ve 2. kademe özel eğitim uygulama okulunu bitiren özel eğitim öğrencilerinin, 3. kademedeki eğitimlerini tamamlamaları için ilçede ihtiyaç duyulan 8 derslikli “Fatsa Sanayi ve Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Okulu”nun yapımı için Valilik Makamında protokol imza töreni düzenlendi.

 

Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesine yapılacak okulun protokol imza töreninde bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, Ordu’da göreve başladığından bu yana devlet-vatandaş işbirliği ile 37. okulun protokolünün imzalandığını belirterek, bunun Ordu ili için mutluluk verici olduğunu söyledi.

 

Okul yapmak, işletme kurarak iş ve aş vermenin son derece önemli olduğunu altını çizen Vali Sonel, “Ordu ailesi ile biz kocaman bir aileyiz” dedi.

 

Konuşmasının devamında önümüzdeki hafta Ordu’da yapılacak olan 38. okulun protokolünün imzalanacağının müjdesini de veren Vali Tuncay Sonel, “Fatsa Sanayi ve Ticaret Odası Başkanımızın nezaketi, çalışkanlığı, onun nezdinde sizlerin bu güzelliği, özverisi için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakikaten çok önemli bir konu. Yapılacak olan okulun bir güzelliği de, engeli olan evlatlarımız için yapılacak olması. Özel evlatlarımız için yapılacak. Orada eğitim alacak çocuklarımızın aileleri de mutlu olacak.” diye konuştu.

 

Okul protokolü imza töreninde Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş da bir konuşma yaparak, Fatsa ilçesine bir özel eğitim okulu kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 

Konuşmaların ardından, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkalığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortak yapacağı okulun protokolü, Vali Tuncay Sonel,  İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş tarafından imzalandı.

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı