Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

3’ÜNCÜ TURA YÜKSELDİ!

3’ÜNCÜ TURA YÜKSELDİ!

3’ÜNCÜ TURA YÜKSELDİ!

Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında Beyoğlu Yeniçarşı’yı sahasında konuk eden Fatsa Belediyespor, uzatmalara giden maçta tur atlayan taraf olmayı başardı. 1-0

2021-2022 sezonunda Türkiye Kupası’nda 2.Tur’dan katılan Fatsa Belediyespor, kendisi gibi 3.Lig’de mücadele eden Beyoğlu Yeniçarşı ile eşleşmişti. İki ekip arasındaki karşılaşma ise Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda oynandı.

Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Hüseyinoğlu ligdeki kötü gidişatı düşünerek tamamen yedek ağırlıklı kadro ile kupa maçına çıktı. Sarı-Lacivertli ekipte birçok isim ilk kez şans bulurken sahaya ise Abdullah, Erşan, Ömer, Burak Demireğen, Yiğit Köse, Onur Hafızoğlu, Emre Usta, Altan, Okan, Oğuzhan ve Ozan Can Dursun ilk 11’i sahaya çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı ve ikinci yarısında iki ekipte tur için aradığı gol ya da golleri bulamazken, Fatsa Belediyespor’da yapılan oyuncu değişiklikleri meyvesini uzatma anlarında verdi. 90 dakikanın 0-0 bittiği maçın uzatma anlarında sahneye çıkan Ahmet Baykal takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda gol olmayınca 120 dakikanın sonucunda 1-0’lık skor avantajını alan Fatsa Belediyespor 3.Tura yükselen taraf oldu.

SPOR 52



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false