Abdulkadir Demir’den beşinci kitap: “Sarp yokuşunu aşabildik mi?”
Gazetemizin köşe yazarlarından Abdulkadir Demir, edebiyat dünyasındaki yolculuğunu sürdürüyor. Demir, daha önce büyük beğeni toplayan “Ruhumun İnşirahi”, “Gönlümün Hicreti”, “Hira’yı Yaşamak” ve “Yolculuktur Hikayemiz” adlı eserlerinin ardından, şimdi beşinci kitabı “Sarp yokuşunu aşabildik mi?” ile okurlarıyla yeniden buluştu.
Yeni kitabında Demir, insanın içsel yolculuğunu, hayattaki mücadelelerini ve modern çağın zorlukları arasında kaybolmadan “insan kalabilme” çabasını derin bir üslupla ele alıyor. Yazar, önceki eserlerinde olduğu gibi bu kitabında da samimi dili, derin analizleri ve manevi temalarıyla dikkat çekiyor.
Kitabın yayınlanmasıyla birlikte edebiyat çevrelerinden olumlu tepkiler gelmeye başladı. Okurlar, Demir’in düşünce dünyasını ve duygusal derinliğini yansıtan bu eserin, yazarın kalemindeki olgunluğu ve birikimi gözler önüne serdiğini belirtiyor.
Abdulkadir Demir, kitabın yazım süreciyle ilgili olarak, “Her insanın hayatında aşması gereken sarp yokuşlar vardır. Bu kitap, o yokuşlarda nefes alan, düşen, ama yeniden kalkmayı bilenlerin hikâyesidir” ifadelerini kullandı.