“AK PARTİ, Milletin PARTİSİDİR”

 “AK PARTİ, Milletin PARTİSİDİR”

“AK PARTİ, Milletin PARTİSİDİR”

Türkiye Buluşmaları Ordu Programı kapsamında, Genel Başkan Vekili Musta Elitaş başkanlığında 19 milleltvekili ile icra edileceğini belirten Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Sefa Yüce yaptığı açıklamada Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın 81 İlde düzenlemiş olduğu Türkiye Buluşmaları programının Ordu’da 12 Eylül 2024 Perşembe günü (bugün)  gerçekleştirileceğini bildirdi. 

Teşkilat Başkanı Sefa Yüce, AK PARTİ Genel Başkan Vekili Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş başkanlığında, MKYK Üyesi Fahrettin Yahşi ile birlikte 19 milletvekili ile Türkiye Buluşmaları Programı’nın tamamlanacağını ifade etti. 

Başkan Yüce; “Genel Başkan vekilimiz Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, 12 Eylül Perşembe günü, programına İl Teşkilatımızı ziyaret ederek başlayacak, daha sonra sırası ile, yerel ve ulusal basınla toplantı yapılacak, ardından Ordu Valiliğini ziyaret edip, Şehir Hastanesi İnşaatı, Ordu Üniversitesi ziyareti gerçekleştirilerek ordan, MHP İl Başkanlığını ziyaret ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek. Fındık zararlısı Kokarca ile mücadele toplantısı ve STK’larla toplantının ardından son olarak esnaf ziyaretlerinde bulunacak. Genel Başkan Vekilimiz Mustafa Elitaş aynı gün akşamı ilimizden ayrılacak” bilgisini verdi. 

19 İlçe programı hakkında da  bilgi veren Teşkilat Başkanı Sefa Yüce, “Milletvekillerimiz 19 ilçemizde aynı gün, esnaf ziyaretleri yapacaklar, STK temsilcileri ile görüşecekler, ev  ve hasta ziyaretlerinde bulunacaklar, dernek ve vakıf ziyaretleri, şehit aileleri ziyaretlerinde bulunacaklar. Trabzon Milletvekili Sn.Yılmaz Büyükaydın’ın Akkuş İlçesinde, İstanbul Milletvekili Sn.Mustafa Demir’in Altınordu İlçesinde , Tokat Milletvekili Sn.Yusuf Beyazıt’ın Aybastı İlçesinde, Karabük Milletvekili Sn.Durmuş Ali Keskinkılıç’ın Çamaş İlçesinde, İstanbul Milletvekili Sn.Şengül Karslı’nın Çatalpınar İlçesinde,Sinop Milletvekili Sn.Nazım Maviş’in Çaybaşı İlçesinde, İstanbul MilletvekİLİ Sn.Hasan Turan’ın Fatsa İlçesinde, Zonguldak Milletvekili Sn.Saffet Bozkurt’un Gölköy İlçesinde, İstanbul Milletvekili Sn.İsmail Erdem’in Gülyalı İlçesinde, İstanbul Milletvekili Sn.Seda Gören Bölük’ün Gürgentepe İlçesinde, Samsun Milletvekili Sn. Orhan Kırcalı’nın İkizce İlçesinde, Giresun Milletvekili Sn.Ali Temür’ün Kabadüz ilçesinde, Tokat Milletvekili Sn.Cüneyt Aldemir’in Kabataş İlçesinde, İstanbul Milletvekili Sn. Adem Yıldırım’ın Korgan İlçesinde, İstanbul Milletvekili Sn.Serkan Bayram’ın Kumru İlçesinde, Giresun Milletvekili Sn. Nazım Elmas’ın Mesudiye İlçesinde, İstanbul Milletvekili Sn. Ümmügülşen Öztürk’ün Perşembe ilçesinde, İstanbul Milletvekili Sn. İsmail Emrah Karayel’in Ulubey İlçesinde, Sivas Milletvekili Sn. Hakan Aksu’nun Ünye ilçesinde, Türkiye Buluşmaları Programını icra edecekler” şeklinde konuştu.

Ordu için her daim özümüzden geleceğe temalı ziyaretlerde, son zamanlarda dünya ile birlikte   Türkiye‘de de bazı sıkıntıların meydana geldiğini hatırlatan Başkan Yüce; “AK PARTİ’nin en büyük serveti milleti ile birlikte olmaktır. İşte biz bu sıkıntılarımızı milletimizle paylaşacağız, bunun geçici bir durum olduğunu, Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği, bilge kişiliği, dünyada etkin konumu ile  kısa zamanda problemlerimizi aşacağımızı anlatacağız, bizim paydaşımız vatandaşlarımız. Bizim dert ortağımız milletimizdir. 22 yıldır olduğu gibi AK PARTİ Milletin partisi ve Milletin iktidarıdır” açıklamasını yaptı. Haber Merkezi