Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

“ EĞİTİM KALİTESİNİ HEP BİRLİKTE YÜKSELTECEĞİZ”

“ EĞİTİM KALİTESİNİ HEP BİRLİKTE YÜKSELTECEĞİZ”

“ EĞİTİM KALİTESİNİ HEP BİRLİKTE YÜKSELTECEĞİZ”

Altınordu Haki Yener İlkokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, Altınordu Haki Yener İlkokulu Müdürü Levent Özzengin ve okulun eTwinning proje ekibi uzaktan ve yüz yüze eğitim öğretim faaliyetleri ile okulda yürütülen eTwinning çalışmaları hakkında Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu'na bilgilendirmede bulundu.

"Yetenekli Yazarlar Projesi" kapsamında hazırlamış oldukları kitabı Müdür Vargeloğlu'na takdim eden öğretmenler, kitap konusunda bilgi verdi.

Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü kapsamında drama kulübü öğrencilerinin bulunduğu ziyarette, öğrenciler şiir okuyarak şehitleri yâd etti.

Öğretmen ve öğrencilerin ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade eden Müdür Vargeloğlu; "Hedefimiz, çocuklarımızı geleceğe hazırlarken şahsiyetleri gelişmiş, değerleri ile barışık, eğitimin özgün yapısı içerisinde üretken, yaratıcı bireyler olmasını sağlamak. Bu amaçla da 2023 Eğitim Vizyonumuz çerçevesinde ekip ruhuyla çalışarak geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için eğitim kalitesini hep birlikte yükselteceğiz. Sizleri yaptığınız çalışmalardan dolayı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyarette idareci, öğretmen ve öğrencilerle sohbette bulunan Vargeloğlu, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek "Sağlığımıza çok dikkat edelim. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Her şeyin başı sağlık" dedi.

Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı