Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ÖZEL NAMIK ALTAŞ KOLEJİ’NDEN MUHASEBECİLERE İNDİRİM

 ÖZEL NAMIK ALTAŞ KOLEJİ’NDEN MUHASEBECİLERE İNDİRİM

 

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası daha önce imzaladığı indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi. Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile Özel Namık Altaş Koleji arasında imzalanan protokol ile Muhasebecilere eğitim alanında indirim sağlanacak.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş ve Altaş Özel Eğitim Hizmetleri. A.Ş. Genel Müdürü Selman Altaş tarafından imzalanan protokol gereği;” Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri ve stajyerlerinin çocuklarına Özel Namık Altaş Koleji’ne yaptıracakları yeni kayıtlar için 2020-2021 öğretim döneminden itibaren geçerli olmak üzere belirlenen kayıt ücretleri üzerinden %10 oranında, indirim sağlanacağı belirtildi.

Altaş Özel Eğitim Hizmetleri. A.Ş. Genel Müdürü Selman Altaş; Ordu’da eğitim alanında kaliteli ve güvenilir bir adres olarak Ordu Mali Müşavirler Odası ile yapmış olduğu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Ordu SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Baş; “Oda üyelerimizin ve stajyerlerimizin çocuklarının kaliteli, nitelikli, başarılı bir eğitim almaları ve ülkemize hizmet etmelerini çok önemsiyoruz. Eğitim alanında Özel Namık Koleji ile yapılan bu protokol ile odamız üyeleri ve stajyerlerinin çocuklarının indirimli kayıt olmaları ve başarılı bir eğitim almaları için bu anlaşmayı imzalamış bulunmaktayız. Değerli Altaş Özel Eğitim Hizmetleri. A.Ş. Genel Müdürü Selman Altaş’a bizlere böyle bir imkân sağladıkları için teşekkür ediyor, anlaşmamızın meslektaşlarımıza ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.  Haber: Furkan TOMAKİN

 

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false