Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

 “TEKNOLOJİ ALANINDA GELİŞMELER YAŞANIYOR”

 “TEKNOLOJİ ALANINDA GELİŞMELER YAŞANIYOR”

TÜBİTAK, Teknofest, E-Twinning, ve Erasmus'un özellikle teknoloji alanında müthiş gelişmeler yaşandığı açıklandı.

 

 

 

Ordu T.O.B.B Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Proje Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fahri Zaimoğlu, Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü Volkan Demir, Ordu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen olduğu "Proje Bilgilendirme" toplantısına katıldı.

Okulda görevli öğretmenlerle bir araya gelen Müdür Vargeloğlu; yapılan, yürütülen ve planlanan TÜBİTAK, Teknofest, E-Twinning, Erasmus ile Ulusal ve Yerel Projeler konusunda bilgi aldı. Okul Müdürü Gökhan Melikoğlu tarafından projeler konusunda yapılan genel sunumun ardından öğretmenler yaptıkları ve planladıkları projelerle ilgili bilgilendirmede bulundular.

Okul Müdürü ve öğretmenlerden projeler konusunda bilgi alan Müdür Vargeloğlu, yaptığı değerlendirmede TÜBİTAK, Teknofest, E-Twinning, ve Erasmus'un özellikle teknoloji alanında müthiş gelişmeler yaşandığı çağımızda çok önem teşkil ettiğini, bu sebeple nitelikli projeleri her zaman desteklediğini belirtti. Dünyadaki hızlı iletişimin etkileşimi hızlandırdığını, bu etkileşimi kendimizin, okulların ve çocukların yararına kullanmak için projelere ve projelerin hayata geçirilmesine ihtiyaç olduğunu belirtti. Hem ilimizi hem de ülkemizi temsil etmek adına, projelerin çok önemli olduğunu ve öğretmenlerin bu konuda verdiği emeklerle önemli başarılara imza atacaklarına hiçbir şüphesinin olmadığını dile getirdi.

Müdür Vargeloğlu, Okul Müdürüne ve öğretmenlere teşekkür ederek, başarılarının daim olmasını diledi. Haber: Dilek TİRYAKi

 



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu