Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ABLASININ İZİNDEN GİDİYOR

ABLASININ İZİNDEN GİDİYOR

 

TFF 3.Lig Kadınlar Futbol Ligi’nde Ünye Gücü Futbol Kulübü forması giyen İrem Gönültaş, Beşiktaş Kadın Futbol Takımı forması giyen ablası Gizem Gönültaş’ın izinden gidiyor.

Kadınlar Futbolu’nda son yıllarda önemli gelişmeler yaşanırken, bu sezon Ordu Futbolu’nda üç takım 3.Lig’de mücadele ediyor. Ünye Gücü Futbol Kulübü, Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü’nün yanı sıra Rüsumat-4 GSK, Ordu’yu 3.Lig’de temsil ediyor. Ligde kalan maçlar öncesinde Ünye Gücü Futbol Kulübü açık ara zirvede yer alırken, şampiyonluğu kovalıyor.

Ünye Gücü Futbol Kulübü’nde forma giyen İrem Gönültaş ise şampiyonluk yolunda ablasının izinde gidiyor. Geçen sezon Kadınlar 1.Ligi’nde şampiyonluk yaşayan Beşiktaş takımının 10 numarası olan ablası Gizem Gönültaş’ın performansına ulaşmak isteyen İrem Gönültaş, bu sezon 3.Lig’de şampiyonluk yaşamak istiyor. İki farklı ligde şampiyonluk kovalayan Gönültaş kardeşler, sezon sonunda çifte kupa sevinci yaşamak istiyor.

Kariyerine Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü’nde başlayan 1996 doğumlu İrem Gönültaş, bir dönem Orduspor forması da giymişti. Gönültaş daha sonra Çamlıcaspor ve Anadolu 1071 Futbol Kulübü formalarını giydikten sonra 2017-2018 sezonun devre arasında Ünye Gücü Futbol Kulübü ile Ordu Futbolu’na dönüş yaptı. İrem kariyerinde 71 maçta 28 kez ağları havalandırmayı başardı.

İrem Gönültaş bu sezon ise 4 maçta forma giyerken rakip filelere 2 gol attı. SPOR52



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı