Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ADI BERABERLİKLE ANILIYOR

ADI BERABERLİKLE ANILIYOR

Misli.com 3.Lig’de mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde, 11.haftada oynanan Düzcespor karşılaşması golsüz son ererken son 6 maçta 6.beraberlik alındı.

 

 

Geçtiğimiz sezon kümede kalma mücadelesi verdiği Misli.com 3.Lig’de özellikle ligin ilk yarısında aldığı 12 beraberlikle sezonun beraberlik takımı olarak bilinen 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde, yeni sezonda takım tamamen değişmesine rağmen beraberlikler değişmiyor. Mor-Beyaz-Yeşilli ekip, ligin 11.haftasında 19 Eylül Stadyumu’nda konuk ettiği Düzcespor ile 0-0 berabere kalarak bu sezon arka arkaya 6, toplamda ise 7.beraberliğe ulaştı.

Ligin orta sıralarında yer alan rakibi karşısında maç boyunca üstün bir oyun orta koymayı başaran 52 Orduspor Futbol Kulübü, aradığı golü ise bir türlü bulamadı. Şükrü Kaan Kılıçarslan ve Volkan Akyıldız’ı aynı anda sahaya sürerek çift forvet başlayan teknik direktör Sinan Bayraktar’ın bu taktiği de başarılı olmadı ve hücum oyuncuların formsuzluğuna çare olmadı.

Kendi sahasında konuk ettiği Düzcespor ile 0-0 berabere kalan 52 Orduspor Futbol Kulübü, son 6 haftada 12.puanını kaybederek zirve yarışından iyice uzaklaştı. Ordu temsilcisi, önümüzdeki hafta BAY olduğu için maç yapmayacak. SPOR52

Stadyum: 19 Eylül Stadyumu

Hakemler: Emre Yüksel, Hakan Yoldaş, Mücahid Adem Çelebi

52 Orduspor Futbol Kulübü: Berat Çelebi, Hakan Doğru, Yusuf Avcılar, Burçin Yüksel, Eşref Korkmazoğlu, Gökhan Berkay Yıldız, Gürkan Arslan, Halil İbrahim Pekşen (Dk.66 Gökhan Özer), Sebahattin Usta (Dk.66 Emre Adiloğlu), Şükrü Kaan Kılıçarslan, Volkan Akyıldız (Dk.76 Hakan Yüce)

Düzcespor: Orhan Erdoğan, Abdullah Karmil, Mutlu Güler, Onur Demir, Enver Ayyıldız (Dk.63 Barış Bozdilki), Ebu Sıddık Çelik, Osman Boz, Yusuf Akyel, Malik Karaahmet (Dk.74 Muhammed Ensar Uzun), Nevzat Bilen (Dk.90 Batuhan Tekin), Metin Sevinç (Dk.46 Ömer Faruk Sezgin)

Sarı Kartlar: Burçin Yüksel, Gökhan Berkay Yıldız (52 Orduspor Futbol Kulübü), Ömer Faruk Sezgin, Osman Boz, Mutlu Güler (Düzcespor)



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı