Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

“ADLARININ HİÇBİR TİCARİ İŞ İLE ANILMASINI İSTEMİYORUZ”

“ADLARININ HİÇBİR TİCARİ İŞ İLE ANILMASINI İSTEMİYORUZ”

“ADLARININ HİÇBİR TİCARİ İŞ İLE ANILMASINI İSTEMİYORUZ”

 

 

Ceren'in babası Yılmaz Özdemir'den son günlerde yaşananlarla ilgili açıklama:

 

Son günlerde Ceren’imizin adı üzerinden yardımlar ve Demir Ali’mizin suistimal edildiği yönündeki gelişmeleri üzülerek takip ediyoruz.

Biz, yapılan şeylerin iyi niyet içerdiğine inanmak istiyoruz. Ancak en küçük bir yanlış anlaşılma olmasından da rahatsızlık duyarız.

Ceren ve Demir Ali bizim çocuklarımızdır. İçimizde kanayan yaramızdır. Hassasiyetimize saygı duyulacağını düşünüyoruz.

Ceren’imizin adının hiçbir ticari iş ile anılmasını istemedik ve bundan sonra da istemeyiz. Onun, o kısacık ömrünün kitaplara, şarkılara, meydanlara, sanat ve kültür yapıtlarına konu olması, gençlere örmek olması kabul edeceğimiz ve destekleyeceğimiz bir durumdur.

Bu mantık çerçevesinde ve bir proje kapsamında kitabının yazılmasına müsaade ettik ve o kitap da yazıldı. Kitap, biz ailesinin ve kamuoyunun yürekten desteklediği ulvi bir amaca hizmet edecektir ve yayına hazır durumdadır. Ceren’imizin hikâyesi kendisi gibi sanatçı kızlara burs sağlanması ve yeni Cerenler yetişmesi için kaleme alınmıştır. Bu amacın dışındaki hiçbir çabaya gönlümüz razı değildir. Dostlarımızın, hemşerilerimizin bize anlayış göstermesini bekliyoruz.

Ceren, Demir Ali için bir şeyler yapılmasını çok isterdi. Kendisi için güzel şeyler yapılıp söylenmesini çok isterdi. Hassas ve duygulu bir çocuktu Ceren. Lütfen onun ruhunu incitecek, bizi ve Ceren’i sevenleri üzecek mevzulara konu edilmesin.

Ceren’in ailesi olarak, Ceren adına Demir Ali için yapılacak bir şey varsa biz gereğini yaparız. Lütfen bu üzücü duruma bir son verilsin.

Hassas davranmaya ve kimsenin kalbini kırmamaya özen gösteriyoruz. Yaşanan tüm olaylar, tartışmalar ve kavgalar gözümüzün önünde seyretmektedir ve Ceren’imizin adı geçmektedir. Lütfen empati kurarak davranın.

Ceren ve Demir Ali için iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışanlara teşekkür ediyoruz. Bizleri üzmeyecek ve desteğimizi almış çabaların yanında olduğumuzu belirtir saygılar sunarım.

HABER MERKEZİ

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false