Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AK PARTİ ‘BAYSAL’ DEDİ

AK PARTİ ‘BAYSAL’ DEDİ

AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Kongresinde Ayşegül Baysal, tek aday olarak girdiği Başkanlık seçiminde güven tazeledi.

Covid- 19 salgını nedeniyle ertelenen AK Parti kongrelerinde start verilerek, AK Parti Ordu İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye tek liste halinde giren mevcut başkan Ayşegül Baysal, yeniden başkan seçildi.

 

“MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Heyecan dolu olduğunu söyleyen AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Kongresinde yeniden güven tazeleyen Ayşegül Baysal, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde onun çizdiği hedeflere ulaşmak için mücadeleye devam edeceğiz. Bu yolda bize destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

 

“DAVA ARKADAŞIMIZI TEBRİK EDERİM”

 

AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, “AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı’na tekrar seçilen hizmet ve dava arkadaşımız Sn. Ayşegül Baysal’ı tebrik eder Cenab-ı Hakk’tan hayırlı görevler ve hizmetler yapmasını temenni ederim” ifadelerine yer verdi.

 

“ORDU SEÇİMLERİ TESADÜFÎ DEĞİLDİR”

 

AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin ise yaptığı konuşmasında;  “Ordu seçimleri tesadüfî değildir, Ordu seçimlerinin arkasında emek vardır. 772 mahalleyle örgütlenme vardır. Hanım kardeşlerimizin zaten bizim yüreğimizde yeri belli. Daha önceki kongrelerimizde söyledim. Biz bugün buradan seslenebiliyorsak, kıymetli eşim ve onun şahsında kadın kollarımızdan gücümüzü aldık. Hepimizin yakasında rozeti ve mazbatası var. Hepimizin kalbi Ordu için atıyor. Pandemi nedeniyle kongrelerimiz birçok kez ertelendi. Sizlerle buluşmak için büyük bir heyecan içinde olduk. İnanıyorum ki biz Orduyu 2023, 2053’e hazırlıyoruz. Cumhur ittifakımızla birlikte seçimimizi yaptık. Biz partimizin 2023 seçimlerini yapıyoruz” diye konuştu. Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false