Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AKKUŞ’A YENİ CAZİBE MERKEZİ

AKKUŞ’A YENİ CAZİBE MERKEZİ

 

Sürekli değişim ve gelişim içerisinde olan Akkuş Belediyesi içerisinde sosyal donatısı da bulunan yeni bir iş merkezi yapacak.

Ünye – Niksar kara yolu üzerinde Akkuş’ta yeni devlet hastanesi karşısında 3 bin metrekare alana yapılacak olan yeni iş merkezi içerisinde kafe, restoran, eczane gibi birçok sosyal donatıyı barındıracak ve istihdama da önemli katkı sağlayacak.

YENİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Yapılacak olan yeni iş merkezi hakkında konuşan Belediye Başkanı İsa Demirci, “İlçemiz Kamu yatırımları bakımından altın çağını yaşadı. Bunlardan bir tanesi de Ünye yolu üzerine yapılan yeni devlet hastanemiz. Hastane inşaatımız tamamlanmak üzere, inşallah bu yıl hizmet vermeye başlayacak. Bizde ilçe belediyesi olarak o bölgede önemli bir eksikliği kapatmak için yeni iş merkezi projesini hayata geçireceğiz. İçerisinde eczaneler, kafe ve restoranlar, konaklama yerleri gibi birçok sosyal donatıyı barından proje hayata geçtiğinde hastanemizle birlikte o bölge adeta bir cazibe merkezi olacaktır.”" dedi.

Beraberinde birçok yeni istihdam yaratacak 3000m2 alana sahip proje de, 6 adet işyeri, 18 adet daire ve kapalı otopark bulunuyor. Haber Merkezi



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli