Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

“ALIN TERİNİN KARŞILIĞINI VERİN”

“ALIN TERİNİN KARŞILIĞINI VERİN”

“ALIN TERİNİN KARŞILIĞINI VERİN”

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 40 kişilik heyet ile ziyaretlerde bulunmak üzere Ordu’ya geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, başkanlığında 40 kişilik parti heyeti, Ordu'da gerçekleştireceği ziyaretler öncesinde bir otelde basın toplantısı düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak milletvekilleri, parti meclisi üyeleri ve yüksek disiplin kurulu üyelerinden oluşan 40 kişilik heyetle Karadeniz turuna başladıklarını ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, hemşehrilerinin sorunlarını dinleyeceklerini ve onlara çözüm önerilerini aktaracaklarını söyledi.

"EN BÜYÜK SORUNUMUZ FINDIKTAKİ BELİRSİZLİK"

Seyit Torun, Ordu'nun da büyük sorunları olduğunu savunarak "Şu anda en büyük sorunumuz fındıktaki belirsizliktir. Fındık üreticisi, bu iktidarın elinde yabancı şirketlerin insafına terk edilmiştir. Bunun yanında neredeyse yeni hasat mevsimi gelmiş ama hala taban fiyatlar açıklanmamıştır. Sayın Genel Başkanımız açıkladı, biz Ordu'dan iktidara bir kez daha çağrıda bulunuyoruz: Üretici bahçeye girmeden fındık fiyatını 35 lira olarak açıklayın ve vatandaşımızın, çiftçimizin, üreticimizin alın terinin karşılığını verin." değerlendirmesini yaptı.

Torun, "Vatandaşlarımızın yıllardır beklediği Fatsa Çevre Yolu'nun yapımı yılan hikayesine dönmüştür. Ordu halkı, vaat verip tutmayan bu iktidar tarafından maalesef kandırılmıştır. Ünye-Akkuş-Niksar Yolu'nun akıbeti de aynı şekildedir. Ama herkes bilsin ki Ordu halkı sahipsiz değildir. Ordu'ya bu sorunları reva görenler artık çözüm üretemez haldedirler. Vatandaşlarımıza sözümüzdür, ilk seçimde iktidar olacağız ve Ordu'muzun sorunlarını çözmek de inşallah bize nasip olacak." diye konuştu.

Torun, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi olarak sahada olduklarını belirterek "Ülkemizin her tarafında vatandaşımızın dertlerini dinliyoruz. Nerede bir sorun varsa biz, çözüm önerilerimizle oradayız. Siyasi iktidarın kaderine terk ettiği vatandaşlarımızın yanındayız." dedi.

Seyit Torun, beraberindeki heyet ile Vali Tuncay Sonel'i makamında ziyaret etti. Heyetteki bazı partililer ise ilçelerde ziyaret gerçekleştirdi.

Haber: Sümeyye ŞAHİN

 



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı