Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

ALTINORDU'DA FINDIK TOPLADI

ALTINORDU

ALTINORDU'DA FINDIK TOPLADI

 


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Fındık Mitingi sonrasında Altınordu ilçesini ziyaret etti. Genel Başkan Özel’e ziyaretinde, CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy kendisine ev sahipliği yaptı.

 

ÜRETİCİLERLE FINDIK BAHÇESİNDE BULUŞTU
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ziyareti sırasında vatandaşlarla bir araya gelerek, üreticilerin ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Fındık bahçesine girerek fındık toplayan Özel, üreticinin alın terinin döküldüğü bu ortamda, bir kez daha tarımın önemine vurgu yaparak sorunların çözümünün mücadelesini sonuna kadar vereceklerini söyledi.

 

GÜRSOY: "SORUNLARI YÜKSEK SESLE DİLE GETİRDİK"
Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, “Fındık Mitingi’nde CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile üreticilerimizle buluştuk. Sorunları yüksek sesle dile getirdik. Daha sonra Genel Başkanımızı Altınordu ilçemizde ağırladık.  Vatandaşlarla ve üreticilerle bir araya gelen Genel Başkanımız, sorunları ve talepleri dinledi. Üreticilerle fındık bahçesinde bir araya gelen Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, fındık topladı. Üreticilerin büyük zorluklarla, büyük emekler vererek ortaya çıkardığı ürünlerin hak ettiği değeri görmesi gerektiğini söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi olarak gereken mücadelenin verileceğini söyledi. Genel Başkanımıza ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı Altınordu ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak sorunların çözümü noktasında kararlılıkla mücadeleye devam edeceğiz" dedi. Haber Merkezi



  • Pazartesi 24.8 ° / 17.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 23.2 ° / 16.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 23.6 ° / 16.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı