Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ALTINORDU’DAN ÖĞRETMENLERE SÜPRİZ

ALTINORDU’DAN ÖĞRETMENLERE SÜPRİZ

ALTINORDU’DAN ÖĞRETMENLERE SÜPRİZ

 

Toplumun çeşitli kesimlerine yönelik yaptığı farkındalık etkinlikleri ile gönüllere dokunan Altınordu Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler gününde bugünün mimarları yarınların hazırlayıcısı fedakârca mesleğini icra eden Öğretmenlerimize sürpriz yaptı.

Şehir genelinde kesintisiz devam eden klasik belediyecilik hizmetlerinin yanında bir o kadar da sosyal belediyecilik uygulamaları ile dikkatleri çeken Altınordu Belediyesi bu defa öğretmenlerimizin gönüllerine dokundu.

Toplumun hiçbir kesimini unutmayan ve önce insan anlayışı ile şehirde sosyal belediyeciliğe yeni bir boyut kazandıran Altınordu Belediyesi kutlanmakta olan her özel gün için düzenlediği anlamlı etkinliklerle toplumsal duyarlılık ve farkındalığa da katkı sağlıyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Altınordu Belediyesi ekipleri ardından alanlarında çeşitli başarılara imza atmış öğretmenleri konutlarında ziyaret ederek göreve geldiği günden bu yana eğitim öğretime, öğretmen ve öğrencilere her alanda eksiksiz destek veren Başkan Aşkın Tören’in selamları, kutlama mesajı ile çiçek ve hediyelerini takdim ettiler.  Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı