Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ALTINORDU’DAN ‘TOPLU TEMİZLİK’

ALTINORDU’DAN ‘TOPLU TEMİZLİK’

Altınordu Belediyesi tüm birimleriyle birlikte her hafta bir mahallede yürüttüğü toplu temizlik çalışmalarına Öceli Mahallesi’nde devam etti.

 

 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatlarıyla hayata geçirilen uygulama kapsamında Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmayla Öceli Mahallesi’nde kapsamlı çalışma gerçekleştirildi.

Koronavirüs salgının ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yanan toplum sağlığının korunmasına yönelik başlattığı hijyen seferberliğini sürdüren Altınordu Belediyesi, her hafta düzenli olarak yaptığı toplu çalışma ile virüsün yayılımının ve bulaşmasının önlenmesi için Öceli Mahallesi’nde mahallede bulunan okul, cami, bakkal ve işyerleri gibi vatandaşlara hizmet sunan tüm mekanları temizleyip dezenfekte etti. 

Yapılan çalışmalarda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince cadde ve sokaklar başta olmak üzere çocuk oyun alanlarında süpürme ve köpüklü yıkama, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince park ve yeşil alanlarda ağaç budama, ot biçme, bakım onarım ve genel temizlik, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ise asfalt yama çalışması gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi tarafından hayata geçirilen çalışmaları değerlendiren Öceli Mahallesi sakinleri mahallelerinde birçok alanda yürütülen çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını belirterek Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür ettiler. Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false