Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

“AMACIMIZ ORDU’YA HİZMET ETMEK”

“AMACIMIZ ORDU’YA HİZMET ETMEK”

 

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Başkanı Levent Uslu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i makamında ziyaret etti.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu’nun yanı sıra ziyarete Bem-Bir-Sen Ordu Başkanı Rahmi Çakar, Büyükşehir Belediyesinin üst yönetimi ve üyeler katıldı.

GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORUZ

Amaçlarının Ordu’ya hizmet etmek olduğunu dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak çok güzel çalışmalara imza atıyoruz. Ordu’muzu hem marka şehir hem de kalkınmada örnek alınacak bir il haline getirmek istiyoruz. Yeni hedeflerimiz var. Ordu için sevgiyi büyütmeyi hedef aldık. Ben yok, biz yok, siz varsınız diye anlamlı bir stratejiyle başladık. Buradaki amacımız Ordu’ya hizmet etmek. Şehrimize hizmet ederek de ülkemize hizmet etmiş olacağız. Düşünen Ordu, Üreten Ordu ve Yarışan Ordu’da hepimizin yarışması gerekiyor. Herkesin gayretli olmasını istiyorum. Herkes gönlünü ortaya koysun. Gönül belediyeciliği dediğimiz olay budur.  Burada ki bütün mesele adaletli ve erdemli olmak. Dünyada ilk defa bir belediyede erdemli davranışları geliştirme birimi kurduk. Bu da bizim farkımızı ortaya koyuyor. Buraya gelirken de bir abi olarak geldim. Ordu’da sobayı üflemeye gerek yok, sobamız zaten tutuştu. Projelerimiz teker teker kendisini gösteriyor ve hiçbir engel tanımadan da yürüyoruz. Çalışanlarımız, yöneticilerimiz ve halkımızla birleşirsek çok güzel bir hedefe ulaşmış olacağız” dedi.

“ORDU HERKESİN TRANSFER OLMAK İSTEDİĞİ BİR İL OLACAK”

Millete hizmetin kalitesini artıracaklarını belirten Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu ise “Bizlerin yapacağı memur, hizmetli, işçi ve emekçi olarak Ordu’muza, milletimize olan hizmetin kalitesini daha da artırmak.  Vatandaşımıza güler yüzümüzü sunmak. Bunu kişiler için değil vatanımız ve milletimiz için yapmamız lazım. Bem-Bir-Sen Başkanı ve bir Türkiye vatandaşı olarak sizden bunu istiyorum. Pasta büyürse payda büyür, pasta küçülürse payda küçülür. Bizim tek amacımız budur. Başkanımız sadece Ordu Büyükşehir için değil, sizler için de güzel projeler geliştirdiğini söyledi. Ordu herkesin transfer olmak istediği bir il olacak. Ben bugün bunu anladım” şeklinde konuştu. Haber: Furkan TOMAKİN

 

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false