Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AMATÖR KULÜPLERDEN İŞBİRLİĞİ

AMATÖR KULÜPLERDEN İŞBİRLİĞİ

AMATÖR KULÜPLERDEN İŞBİRLİĞİ

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, Ordu Amatörü’nde 9 kulüp ile 3 yıllık geçerli olmak üzere işbirliği protokolü imzaladı.

Geçtiğimiz sezon başında Yeni Mahalle 52 Spor olan adını Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü yapan ve B Grubu’nu zirvede tamamlayan Mor-Beyazlı ekip, yeni sezon öncesinde Bölgesel Amatör Lig’e yükselmişti. Ordu temsilcisi, Ordu Amatör Ligi’nde ise 9 kulübü çatısı altına altı.

17 Nisan’da başlaması beklenen Bölgesel Amatör Lig öncesinde hazırlıklarını sürdüren Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü; Galataspor, Kayaspor, Doğaspor, Kirazlimanıspor, Rüsumat-4 Gençlikspor, Eskipazarspor, Demirspor, Esnafspor ve Kabadüz Belediyespor takımları ile işbirliği protokolü imzaladı.

Altınordu İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde bulunan tesislerinde yapılan İmza törenine Orduspor 1967 Kulübü Başkanı Savaş Şimşek ile amatör kulüplerin temsilcileri katıldı. Anlaşma detaylarında ise Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, işbirliği protokolü imzaladı amatör kulüplere para ve malzeme yardımında bulunacak. Mor Beyazlı kulüp, yapılan anlaşma gereği talip olduğu amatör kulüp oyuncularına bedel ödeyerek transfer edebilecek. SPOR52



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı