Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AMELİYAT ÖNCESİ MORAL

AMELİYAT ÖNCESİ MORAL

 

Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri küçük yaşta geçirdiği kaza sonucu yüzünde yanık oluşan 9 yaşındaki İremsu’ya gerçekleştirilecek olan ameliyatı öncesi moral olması amacıyla çok sevdiği ‘Sultan Papağını’ hediye etti.

‘İnsana Hizmet ve Hürmeti’ temel prensip edinen Altınordu Belediyesi gönüllere dokunan bir davranışa daha imza attı. Küçük yaşta geçirdiği kaza dolayısıyla yüzünde yanık oluşan 9 yaşındaki İremsu Ünlü’nün papağan sevgisini öğrenen Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri bunun üzerine İremsu’ya sürpriz yapmak için harekete geçti. Sultan Papağanlarına ilgisinin olduğunu öğrenen ekipler Sultan Papağını alarak İremsu’yu ziyaret etti.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Zabıta ekiplerini kapıda karşılayan İremsu hayalini kurduğu papağını karşısında görünce büyük mutluluk yaşadı. Zabıta ekiplerinin sürprizi üzerine sevinç yaşayan İremsu, gerçekleşecek olan ameliyatı öncesi moral depoladı.

ADINI LİMON KOYDU

Papağanları çok sevdiğini ifade eden İremsu Ünlü yapılan sürpriz için Altınordu Belediyesi zabıtalarına teşekkür etti. Papağana çok iyi bakacağını da ifade eden İremsu papağının adını ise Limon koydu.

AMELİYAT ÖNCESİ MORAL DEPOLADI

Evladının ameliyatı öncesi Altınordu Belediyesince yapılan sürprizin kızına moral verdiğini aktaran Fatma Ünlü, emeği geçenlere teşekkür etti. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false