Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ANLAŞMA SAĞLANIYOR!

ANLAŞMA SAĞLANIYOR!

​​​​​​​52 Orduspor Futbol Kulübü’nde transferler, Kulüp Başkanı Şükrü Bodur’dan.

52 Orduspor Futbol Kulübü’nde transferler, Kulüp Başkanı Şükrü Bodur’dan.

Misli.com 3.Lig ekibi 52 Orduspor Futbol Kulübü, Haziran ayında yapılacak olan kongre öncesinde iç transferde Kulüp Başkanı Şükrü Bodur’un istediği futbolcularla birer birer anlaşma sağlıyor.

2021-2022 sezonunda mücadele edeceği 3.Lig öncesinde kongreye gidecek olan 52 Orduspor Futbol Kulübü, 2 Haziran tarihinde Olağan Seçimli Genel Kurul yapacak. Ordu’nun Gülyalı ilçesinde yer alan 52 Orduspor Futbol Kulübü tesislerinde yapılacak olan kongrede çoğunluk sağlanamazsa, 9 Haziran’da bu sefer çoğunluğa bakılmaksızın kongre gerçekleşecek.

52 Orduspor Futbol Kulübü’nde Kulüp Başkanı Şükrü Bodur’un yeniden aday olarak başkan seçilmesi beklenen kongre öncesinde ise Bodur’un iç transferde bazı isimlerle anlaşmaya vardığı öğrenildi. Teknik Direktör sorununu kongreden sonra çözecek olan Bodur’un takımda kalmasını istediği futbolcuların, yeni teknik ekibe takımda kalmaları konusunda rapor vereceği öğrenildi.

Şükrü Bodur’un bu bağlamda devre arasında gelen ve kaptanlık yapan Gökhan Erdöl ile önümüzdeki sezon için anlaşmaya varmak istediği biliniyor. SPOR 52



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı