ANTRENMANLAR HAFTADA 3 GÜN!

ANTRENMANLAR HAFTADA 3 GÜN!

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Altınordu Belediyespor, Covid-19 testinin negatif çıkmasıyla birlikte birkaç gün içinde antrenmanlara başlayacak ve haftada 3 gün çalışacak.

2019-2020 sezonunda ertelenen liglerin kaldığı yerden devam etme hazırlığı yapılırken, Ordu’yu Altınordu Belediyespor ve Ünye 1957 Spor’un temsil ettiği Bölgesel Amatör Lig 18 Temmuz’da başlayacak. Ligde son sırada yer alan Altınordu Belediyespor’un ise altyapı takviyeli kadro ile çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Bireysel olarak çalışmalarını sürdüren oyuncular, spor tesislerinin açılmasıyla birlikte takım halinde çalışmalara başlayacak. Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Nurullah Başköy yaptığı açıklamada, antrenmanlara Ordu’da bulunan oyuncularla başlayacaklarını belirtti. İl dışına giden oyuncuların sonraki etaplarda takıma katılacağını belirten Başköy, altyapıdan A takıma çıkaracakları isimler olduklarını söyledi.

Ligde kalan maçlarında Osmancık Belediyespor (D), Atakum Belediyespor, Niksar Belediyespor (D) ve Merzifonspor ile karşılaşacak olan Altınordu Belediyespor, 15 puanla son sırada yer alıyor. SPOR52