Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

ANTRENMANLARA ARA VERDİ

ANTRENMANLARA ARA VERDİ

 

12 Mayıs’ta hazırlıklarına başlayan 52 Orduspor Futbol Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu’nun 3.Lig maçlarını Temmuz ayında oynatacağını açıklamasının ardından antrenmanlara ara verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun ilk etapta ligleri Haziran ayında oynatacağını açıklamasının ardından Covid-19 pandemi testine giren 52 Orduspor Futbol Kulübü, ardından antrenmanlara başlamıştı. Ordu Medical Park Hastanesi’nde koronavirüs salgınına yönelik tedbir amaçlı kontrolden geçen 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde gruplar halinde futbolcu, teknik heyet ve kulüp personelinin testleri yapılırken, takım halinde tesislere kapanılmıştı.

52 Orduspor Futbol Kulübü’nden yapılan açıklamda 12 Mayıs’ta başlayan antrenmanların, liglerin Temmuz ayında başlayacak olmasından dolayı ara verildiği belirtildi. 20 Mayıs’a çalışmaları durduran 52 Orduspor Futbol Kulübü’nün ne zaman toplanacağı konusunda ise bilgi verilmedi.

Kulüpten konu ile ilgili olarak ”20 Mayıs Çarşamba günü akşam itibari ile hazırlıklarımıza bir müddet ara vereceğiz ve 21 Mayıs Perşembe günü takımımız izne ayrılacaktır. İzin süreci TFF’nin liglerin başlama terihini netleştirdiği ana kadar devam edecek ve liglerin başlama tarihi netlik kazandıktan sonra takımımızın yeniden toplanma tarihi belli olacaktır. Tüm spor kamuoyuna duyurulur.” açıklaması yapıldı. SPOR52



  • Salı 19.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false