Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

ARSLAN GÖREVLENDİRİLDİ

ARSLAN GÖREVLENDİRİLDİ

ARSLAN GÖREVLENDİRİLDİ

7.Olağan Büyük Kongrede tahsis edilen Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Başkanlığına Fatih Arslan atandı.

24 Mart 2021 tarihinde Ankara’da yapılan AK Parti 7.Olağan Büyük Kongrede tüzük değişikliği ile kurulan Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı tarafından Ömer İleri ye tevdi edilmişti. İl Teşkilatlarında da aktif hale getirilmesi kararlaştırılan Bilgi ve İletişim teknolojileri Başkanlığına, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin tarafından İl Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Fatih Arslan görevlendirildi. 

“BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİNİ EN İYİ KULLANAN BİZİM İNSANIMIZ OLACAK”

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığına görevlendirilen Fatih Arslan, “Çağımız bilişim ve teknoloji çağı artık. Yaşamın her alanında, bilgi ve iletişim teknolojilerinin vazgeçilmez bir olgu. AK Parti 19 yıldır zaten bilgi ve iletişim teknolojilerine özel önem vermektedir. Eğitimin her aşamasında yeni okullar açarak, mevcutları güçlendirerek bilgi ve İletişim Teknolojilerine büyük yatırımlar yapıldığını belirterek bugün gelinen noktada hamd olsun dünya ile eş değer hizmet ve kaliteyi yakalıyoruz.” dedi. 

FATİH ARSLAN ÖZGEÇMİŞ

1979 yılında Ordu’da doğdu. İlkokulu Diyarbakır'da orta ve lise tahsilini Trabzon'da tamamladı. 2003 yılında KTÜ İnşaat mühendisliği bölümünden mezun oldu. Ortağı olduğu inşaat şirketinde çalıştı. 2004 -2005 yıllarında yedek subay olarak Jandarma Genel Komutanlığında askerlik görevini tamamladı. Halen Ordu Merkezde kurucusu olduğu Ar-Fen Yapı Denetim şirketinde yapı denetim ve kentsel dönüşüm hizmetleri vermektedir. Evli ve 2 çocuk babası.

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Salı 19.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false