Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

‘AŞK ÜÇ DAMLA GÖZYAŞIYDI’ OKURLARIYLA BULUŞTU

‘AŞK ÜÇ DAMLA GÖZYAŞIYDI’ OKURLARIYLA BULUŞTU

Ordu Devlet Hastanesi’nde Laboratuvar Teknisyeni olarak görev yapan Nurten Kaymakçı Akpunar, “Aşk Üç Damla Gözyaşıydı” adındaki 6. Kitabını okurları ile buluşturdu.
Ordu Büyükşehir Kültür ve Sanat Galerisi’nde düzenlenen imza gününde okurları ile biraraya gelen Akpunar’a  kitapseverler büyük ilgi gösterdi.
202 yılında “Yabancı”, 2013 yılında “Dağların Eteğinde”, 2015 yılında “Hazan”, 2017 yılında Yasak Şehir” ve 2018 yılında “Yağmur’u Sulayanlar” isimli kitaplarını okurları ile buluşturduğunu söyleyen Nurten Kaymakçı Akpunar, “Şükürler olsun ki, 6. Kitabım olan ‘Aşk Üç Damla Gözyaşıydı’ adındaki kitabımı da tamamlayarak, okurlarımın beğenisine sundum.  Ordulu hemşehrilerimin ve yakınlarımın gösterdiği yakın ilgi ve alaka beni ziyadesiyle memnun etti ve yeni bir kitap için de ayrıca şevk verdi” dedi.
Mesleğinde 25 yılını geride bırakan Nurten Kaymakçı Akpunar, “Aynı zamanda Ordu Devlet Hastanesi’nde Laboratuvar Teknisyeni olarak görev yapmaktayım. Mesleğimi de severek yapıyorum” dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false