Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

AV. MEHMET YILDIRIM ANNESİNİ KAYBETTİ

AV. MEHMET YILDIRIM ANNESİNİ KAYBETTİ

Ordu Barosu Avukatlarından Mehmet Yıldırım, Türk Sağlık Sen Ordu Şubesi önceki dönem Başkanı Döndü Demirtaş?ın annesi, Ordu Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fındık Komisyoncusu Salih Güney?in kayınvalidesi Azime Yıldırım vefat etti.

Ordu Barosu Avukatlarından Mehmet Yıldırım, Türk Sağlık Sen Ordu Şubesi önceki dönem Başkanı Döndü Demirtaş’ın annesi, Ordu Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fındık Komisyoncusu Salih Güney’in kayınvalidesi Azime Yıldırım vefat etti. 

Uzun süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden Azime Yıldırım, önceki gece geç saatlerde hayata veda etti. Cenazesi dün ikindi namazından sonra Eyüplü Mahallesi Müezzinoğlu Camiinde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Av.Mehmet Yıldırım annesinin vefatını sosyal paylaşım sitesi olan facebooktan duyurdu. Yıldırım; “Herşeyimi borçlu olduğum, herşeyden çok sevdiğim annem vefat etmiştir, dualarınızı bekliyorum” yazdı. Av. Mehmet Yıldırım’ın annesine çok düşkün olduğu ve bir an bile yanından ayrılmadığı herkes tarafından biliniyordu.     HÜRSES



  • Salı 19.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false