Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AYAĞININ TOZUYLA TALEPLERİ İLETTİ

AYAĞININ TOZUYLA TALEPLERİ İLETTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu TBMM’de, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya geldi.

TBMM’de gerçekleşen görüşmenin ardından sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Ordu Aybastı Çevre Yolu ile ilgili görüşmelerde bulunduğunu belirtti.

PAZARTESİ AYBASTI’DA NOT ALDI, SALI ANKARA’DA BAKANLA GÖRÜŞTÜ

Hafta başında ‘Adım Adım Ordu’ Programı kapsamında Aybastı’da beş mahalleyi ziyaret eden Gündoğdu, gittiği her mahallede vatandaşın Aybastı Çevre Yolu ile ilgili taleplerini not aldı. Ankara’ya döndüğü gün ayağının tozuyla, vatandaşın talebini Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü. 

2023 YATIRIM PROGRAMINDA

Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Aybastı Mahalle Programında vatandaştan aldığı taleplerle Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret etti. 

Gündoğdu, Bakan Karaismailoğlu ile TBMM’de gerçekleştirdiği görüşme neticesinde; 3 km’lik Aybastı-Reşadiye Çevre Yolunun kamulaştırma işlemlerinin %95 oranında tamamlandığını ve Aybastı Çevre Yolunun 2023 yılı içerisinde yatırım programına alınarak hızlandırılacağını açıkladı.

GÜNDOĞDU’DAN BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NA TEŞEKKÜR

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoglu ile görüştüğü Aybastı Çevre Yolunun; şehir trafiğini rahatlatacağını, bölgeye önemli katkılar yapacağını ve ticari bir hat oluşturacağını belirtti. 

Gündoğdu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na İl ve İlçelere vermiş olduğu destekler için teşekkür etti. 

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu