Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AYBASTI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

AYBASTI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

AYBASTI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, eğitim öğretim faaliyetlerini ve yürütülen çalışmalar ile eğitim yatırımlarını yerinde görmek üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Aybastı ilçesinde bir dizi ziyaretlerde ve incelemelerde bulundu.

İl Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Erol Başar ile birlikte gerçekleştirdiği Aybastı ilçe ziyaretinde 2020-2021 eğitim öğretim yılı kapsamında ilçede yürütülen ve planlanan faaliyetler, uzaktan eğitim süreci, EBA Destek Noktaları, hijyen kuralları doğrultusunda okullarda yapılan temizlik çalışmaları ile dezenfektan ve maske kullanımları ile eğitim yatırımları, yapılan onarım ve tadilat çalışmaları konusunda Aybastı İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan Acu'dan bilgi aldı.

Aybastı ilçe ziyaretinde, eğitim yatırımları, okulların fiziki ve eğitim durumu ile ilgili yerinde incelemelerde bulunan Müdür Vargeloğlu, inşaat alanlarında firma yetkililerinden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alarak, yapılması gerekenlerle ilgili talimatlarda bulundu. 

Aybastı ilçe ziyaretinde okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde gören Müdür Vargeloğlu, öğretmenlerle bir araya gelerek, uzaktan ve yüz yüze eğitim süreci, canlı ders anlatımları konusunda değerlendirmelerde bulundu. Okul ziyaretlerinde okul öncesi sınıfı bulunan okullara yönelik gönderilen materyallerin dağıtım programına katılan Müdür Vargeloğlu, materyalleri okul müdürlerine teslim ederek, sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diledi. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı