Miraynaz'ı Enginyurt'tan isteyen MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, çiftin nişan yüzüklerini takarak, genç çifte mutluluklar diledi.
Nişan törenine, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, MHP Genel Başkan Yardımları ve birçok siyasetçi katıldı.
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Evlatlarıma bir ömür mutluluklar dilerim. Bu mutlu ve özel günümde bizleri yanlız bırakmayan; Başta Sayın Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiye ve dostlarıma teşekkür eder şükranlarımı sunarım.” Dedi.
Nişan törenine katılan Enginyurt'un danışmanları Ali Şenyurt ve Serdar Şahin de misafirlerle en iyi şekilde ağırlamak için ellerinden geleni yaparak takdir topladılar.
GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADILAR
Ankara'da yapılan nişan merasimine gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hekim ve gazetemiz muhabirlerinden Cemil Ordu da katılarak, genç çiftleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.
Haber: Soner ÖZDEMİR