Bugün, 19 Mart 2024 Salı

BAKAN KOCA’DAN MÜJDE!

BAKAN KOCA’DAN MÜJDE!

BAKAN KOCA’DAN MÜJDE!

Sağlık Bakanlığında yapılan toplantıya katılan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya Ordu Diş Hastanesinin yapımı ile ilgili taleplerini iletmesinin ardından Bakan Koca, Diş Hastanesinin Eylül ayında ihalesinin yapılacağı müjdesini verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Başkanlığında; Milletvekilleri ve MKYK Üyelerinin katılımları ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sunumuyla, Sağlık Bakanlığında yapılan sağlık yatırımları, Türkovac, aşılamada gelinen noktalarla ilgili istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya katılarak söz alan Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu yapmış olduğu konuşmada; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya Ordu’ya yapmış olduğu şehir hastanesinden dolayı teşekkür etti. Sağlık çalışanları arasındaki döner sermaye farkını da dile getiren Gündoğdu, Ordu Diş Hastanesinin yapımı ile ilgili taleplerini de iletti.

Gündoğdu’nun konuşmasına binaen Bakan Koca ise, Diş Hastanesinin Eylül ayında ihalesinin yapılacağı müjdesini verdi. Koca, sağlık çalışanları arasındaki döner sermaye farkının ise belli bir oranda çözüldüğünü ve ilerleyen zamanlarda tamamen çözüleceğini dile getirdi. Bakan Koca, Şehir Hastanesi ile ilgili olarak da 2023 öncesi bitirilip vatandaşların hizmetine açılacağını duyurdu.

Milletvekili Gündoğdu, “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya İlimize yapmış oldukları yatırımlardan dolayı teşekkür ediyoruz.”  dedi.

Haber: Sümeyye ŞAHİN



  • Salı 9.5 ° / 5.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 12.3 ° / 4 ° false
  • Perşembe 9.5 ° / 3.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu