Bugün, 8 Eylül 2024 Pazar

BAŞKA HASTANELERE GİTMEK ZORUNDA KALMAYACAK

BAŞKA HASTANELERE GİTMEK ZORUNDA KALMAYACAK

BAŞKA HASTANELERE GİTMEK ZORUNDA KALMAYACAK

 

Ünye’de 2015 yılından itibaren yeni hizmet binasında faaliyetini sürdüren Ünye Devlet Hastanesi yatak kapasitesinin artması, doktor sayısının artması, fiziki şartların iyileşmesi ve bunun yanında modern tıbbi cihazlarla donatılmasıyla birlikte hastanede yapılan işlemleri de çeşitlendiriyor.

Bölgeye hizmet veren sağlık üssü konumundaki Ünye Devlet Hastanesi’nde Girişimsel Radyoloji işlemleri (tiroid, meme, lenf nodu biyopsileri) yapılmaya başlandı.

Bu kapsamda Radyoloji Uzmanı Dr. Burak Öztürk tarafından Girişimsel Radyoloji işlemleri (tiroid, meme, lenf nodu biyopsileri vb) yapılmaya başlandı. Yapılan işlem sayesinde vatandaşlar bu işlemleri yaptırabilmek için başka hastanelere gitmek zorunda kalmayacak.

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Dündar, “Hastalarımız artık bu işlemi yaptırmak için başka hastanelere gitmek zorunda kalmayacak.  İşlemi yapan değerli Radyoloji Hekimimiz Dr. Burak Öztürk’e sağlık çalışanları ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Dündar, sağlık alanında insan odaklı yatırımlara bölgesel ihtiyaçları da gözeterek devam ettiklerini söyledi. 

Bölgeye hizmet veren sağlık üssü konumundaki Ünye Devlet Hastanesi’nde Radyoloji Hekimi Dr. Burak Öztürk tarafından Girişimsel Radyoloji işlemleri yapıldığını açıklayan Başhekim Dündar, “İşlemi yapan değerli hekimlerimize sağlık çalışanları ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Hastalarımız artık bu işlemi yaptırmak için başka hastanelere gitmek zorunda kalmayacak” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

 



  • Pazar 25.9 ° / 17.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 28.3 ° / 17.3 ° Güneşli