Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN KİBAR'DAN MORAL ZİYARETİ

BAŞKAN KİBAR

BAŞKAN KİBAR'DAN MORAL ZİYARETİ

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, son günlerde şansız puan kayıpları yaşayan Fatsa Belediyespor’u antreman yaptığı şehir stadyumunda ziyaret ederek futbolculara moral verdi.

Ankara deplasmanına giderken geçirdiği trafik kazası ve şansız puan kayıpları sonrası 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Fatsa Belediyespor’a moral ziyaretinde bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek şehir stadyumunda idman yapan futbolcuların Edirnespor maçı öncesi antremanını izledi.

Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Adem Bekar ve yöneticilerle birlikte bir süre antrenmanı izleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, takım hakkında bilgiler alarak futbolcularla görüştü.

 “EDİRNESPORSPOR MAÇIYLA YÜKSELİŞE GEÇELİM”

Antreman sonrası konuşma yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Çok keyifli bir antrenman izledik. Futbolcu kardeşlerimi çok hırslı gördüm. İnşallah,  bu hırsı maçlarda da görürüz. Son haftalarda, takımımız şansız günler yaşıyor.  Takım olarak sahada yaptığımız mücadelenin sonucu şu an bulunduğumuz yer değil. Hak ettiğimiz yerde değiliz. Kulüp başkanımızdan yönetimimize kadar herkes sizlerin destekçisi. Hiç moral bozacak bir durum yok. Arka arkaya alacağımız iki galibiyetle düşmemeyi değil, play-off oynayacak noktaya gelmeyi konuşacağız. İnşallah, Çankaya FK deplasmanında da sizlerin yanınızda olacağız. Ben hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar futbolcularla görüştükten sonra kulüp Başkanı Adem Bekar ile yönetici Muhittin Ocak’ın koruduğu kaleye penaltı yarışması yaptı. Haber: Furkan TOMAKİN



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false