Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN ŞENTÜRK: “EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ”

BAŞKAN ŞENTÜRK: “EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ”

BAŞKAN ŞENTÜRK: “EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ”

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk ve partililer, Perşembe ilçe teşkilatı ve Perşembe Engelli Hakları Derneği’ni ziyaret etti.

Perşembe İlçe Başkanlığı ve Perşembe Engelli Haklarını ziyaret eden İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk’e, Disiplin kurulu Başkanı ve üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları başkanı eşlik etti. Şentürk: ”Milletimize yapacağımız hizmetlerimizi ve yaptıklarımızı konuşarak iktidara giden yolda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

“ORDU VE PERŞEMBE İYİ OLACAK”

İYİ Parti Perşembe İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Şentürk; “Perşembe ilçe teşkilatımızda bizleri ağırlayan ilçe başkanımız Şenol Anşin ve yönetimine teşekkür ediyoruz. İlimiz genelinde her türlü şartlar altında milletimize hizmet götürmek ve sorunlarına çözüm üretmek için bir araya geldik. Milletimize yapacağımız hizmetlerimizi ve yaptıklarımızı konuşarak iktidara giden yolda emin adımlarla yürüyoruz. Ordu ve Perşembe İYİ olacak.” Dedi.

“İYİ PARTİ HER ZAMAN ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLACAKTIR”

Perşembe İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle Perşembe Engelli Hakları Derneğini ziyaret eden Şentürk, her zaman engelli vatandaşların yanında olacaklarının altını çizdi. İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk; “İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı Engelli Hakları Koordinasyon Merkezi olarak, Perşembe ilçemizdeki ziyaretlerimiz kapsamında Perşembe Engelli Hakları Derneği’ni ziyaret ettik. Dernek Başkan Yardımcısı Reyhan Kontaş’a misafirperverliği için teşekkür eder, her zaman yanlarında olduğumuzu hatırlatırız. Ziyaret kapsamında engelli kardeşlerimizin problemlerini birebir kendi ağızlarından dinleyerek çözüm istişaresinde bulunduk. Bir partili kardeşimizin temin etmiş olduğu akülü sandalyeyi ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaştırdık. İYİ Parti her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olacaktır.” Şeklinde konuştu.  Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı