Tarih: 09.12.2019 08:42

BAŞKAN TEPE’DEN YOĞUN MESAİ

Facebook Twitter Linked-in

 

İlçenin sorunları ve gerçekleştirilecek projelerle ilgili kurumsal işbirliğiyle çözülecek noktalardaki işleyişi bire bir takip eden Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe kurumlara gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP’li Belediyeler Bölge Toplantısı için Samsun’daki toplantıyı fırsat bilen Başkan Tepe, birçok kurumun bölge müdürlerine ziyarette bulunarak ilçenin sorunlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

GERÇEKLEŞEN ZİYARETLER VE GÖRÜŞÜLEN KONULAR

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Samsun Bölge Müdürü Mustafa Seçkin Buz'u makamında ziyaret eden Başkan Tepe; Gülyalı’nın Balıkçı Barınağıyla ilgili sorunlar, Tepealtı Mahallesi’ne "T" olarak bilinen Kıyı Koruma Tahkimatı yapımı ve Ordu Giresun Havalimanı konularında değerlendirmelerde bulundu.

Ardından DSİ 7. Bölge Müdürü Nazmi Koçak’la bir araya gelen Başkan Tepe, Gülyalı’da Devlet Su İşleri sorumluluğunda bulunan alanlarda daha önce bildirdiğimiz derelerin ıslah edilmesi ve Turnasuyu ırmağı üzerindeki eski ahşap köprünün yenilenmesi konularını görüştü.

Karayolları 7. Bölge Müdürü Sn. Murat Gönenli'yi ziyaret ederek ilçemizde Karayolları sorumluluğunda bulunan problemli alanlar ve gerçekleştireceğimiz projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Tepe, son olarak İller Bankası Samsun Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran'ı ziyaret etti. Ziyarette Gülyalı’nın kredi borçları ve yapılandırma konularında görüşmelerde bulundu.

 

SON ZİYARET ATAKUM BELEDİYESİ’NE

Kurumsal ziyaretlerle geçen yorucu günün son durağı Atakum Belediyesi oldu. Belediyeler arasındaki işbirliğini güçlendirdiği Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’yi makamında ziyaret eden Başkan Tepe, “Başkanımız ve kıymetli eşleri Av. Gülay Deveci'yle keyifli bir sohbette bulunduk. Yüzümüzün daima gülmesi dileğiyle, teşekkürler başkanım” ifadelerinde bulundu. Haber: Soner ÖZDEMİR

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —