Tarih: 18.10.2024 09:15

BAŞKANLAR BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Toplantıda, uluslararası ve yerel birçok konuda istişarelerde bulunuldu.

 

FİLİSTİN DAVASI VE ÇOCUK CİNAYETLERİ MASAYA YATIRILDI

Ordu Memur-Sen Başkanlar toplantısında, dünyanın önemli gündemlerinden biri olan “Filistin Davası” konuşulurken, ülke gündeminde son dönemde yaşanan “Çocuk Cinayetleri” üzerine fikir alışverişi yapıldı. Ayrıca Ordu ilinin önemli projelerinden olan “Havaalanı”, “Şehir Hastanesi” ve yerel sorunlardan “Kokarca ile Mücadele” konuları da detaylı bir şekilde tartışıldı.

 

MEMURLARIN KAZANIMLARI GURURLA SAVUNULDU

Sendika başkanları, güzel hizmetlerin fedakar memurlar tarafından yapıldığı bilinciyle çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade ettiler. Mücadeleler neticesinde kazanılan “Toplu Sözleşme İkramiyesi” sonrası, “Tasarruf Tedbirleri Kapsamında” büyük uğraşlar sonucu tekrar kazanılan “Personel Servis Hizmeti” memurların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kazanım, sendikanın memurlar için gösterdiği özverili çalışmanın en somut örneklerinden biri olarak nitelendirildi.

 

ORDU’DA KAMU KURUMLARI BİRLİKTE HAREKET EDİYOR

Ordu’nun tüm ilçelerinden kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı toplantıda, kurumlar arası bilgi ve fikir alışverişi gerçekleştirildi. Bu sayede kamu kurumları arasındaki iş birliğinin artırılması ve sorunların çözümünde ortak adımlar atılması amaçlanıyor.

“Güçlü Memur, Güçlü Ordu” parolasıyla çalışmalarına devam eden sendika başkanları, “Nice Güzel Kazanımlar” temennisiyle toplantıyı sonlandırdı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —